Autoverzekering


Iedereen die in Nederland in het bezit is van een auto heeft een autoverzekering nodig. In het Nederland bent u namelijk verplicht uw auto te verzekeren op basis van minimaal een WA verzekering. Deze verzekering dekt namelijk alle schade die u toebrengt aan een ander.

Hoe u een auto wilt verzekeren hangt natuurlijk sterk af van de soort autoverzekering die u gaat afsluiten. Wil u de minimale dekking (WA) of gaat u voor de maximale dekking ( all risk). Wij raden het aan om voor u gaat berekenen, wat deze autoverzekering u gaat kosten eerst een keuze te maken qua dekking. Zo is het niet verstandig om een hele nieuwe auto alleen te verzekeren op basis van een WA dekking of wanneer u een oude auto heeft van 20 jaar om deze all risk te verzekeren.

Toch kunt u altijd bij ons een van de goedkoopste autoverzekeringen vinden. Door ons uitgebreide aanbod kunnen wij u zeker weten van dienst zijn. Zo kunt u van een simpele autoverzekering tot een bestelautoverzekering en oldtimerverzekering hier vinden. Onze website zijn zo gemaakt zodat ze voor iedereen te begrijpen zijn. Vul uw gegevens in en u komt vanzelf verder.

Autoverzekering afsluiten
Als u een autoverzekering wilt afsluiten dient u wel alle gegeven van de auto bij de hand te hebben. Zoals bijvoorbeeld het kenteken / meldcode en natuurlijk uw eigen persoonlijke gegevens. Mocht u ooit een aanrijding krijgen met een auto die niet verzekerd is, dan kunt u altijd nog proberen om een vergoeding te ontvangen van de stichting waarborgfonds. Deze vormen een vangnet wanneer er schade is opgelopen door bijvoorbeeld een onverzekerd voertuig.

Indien u een voertuig op uw naam heeft staan en nog geen autoverzekering heeft geregeld, dan zult u van het rdw een bericht krijgen dat u deze dient te verzekeren. Als u nog geen keuze heeft kunnen maken bij welke verzekeraar u graag uw autoverzekering zou willen onderbrengen. Dan kunnen wij u uiteraard van dienst zijn. Via onze website word u uitgebreid ge´nformeerd over welke mogelijkheden er zijn en wat eventueel hier de kosten van zijn.

Uw auto zal waarschijnlijk een van de meest kostbaarste bezittingen zijn, daarom dient u deze ook met zorg te verzekeren. Er bestaat altijd een kans dat u aangereden word of zelf een aanrijding veroorzaakt. Wanneer u uw auto niet verzekerd heeft met de juiste autoverzekering bestaat de kans dat u uw auto kwijt raakt en er geen vergelijkbare auto voor terug kunt kopen. Dit is natuurlijk erg zonde. De markt voor autoverzekeringen is altijd erg in beweging. Het ene moment dalen de premies en het andere moment gaan ze stijgen. Door middel van onze modules bent u altijd verzekerd van de laagste premies die er op dat moment zijn. Ook in de toekomst krijgt u van ons de laagste premies aangeboden.

Veel mensen vergeten een autoverzekering te regelen wanneer ze een auto gaan bekijken. Zodra ze deze gaan ophalen rijden ze vaak onverzekerd terug. U zult niet de eerste zijn die vol trots in uw nieuwe bolide zit en per ongeluk tegen een ander aan rijd. Wees daarom verstandig en bel direct naar ons en wij regelen telefonisch een autoverzekering voor u. Hiermee kunt u dus met een gerust hart naar huis rijden.

Als u op enig moment schade oploopt, zullen wij u zoveel mogelijk proberen te begeleiden in het verhalen van de schade op de tegenpartij. Wij doen er alles aan om u altijd de beste autoverzekering aan te bieden tegen de laagste prijs. Kijk verder op onze website en maak een keuze uit alle autoverzekeraars van Nederland

Bereken nu direct de premie voor uw autoverzekeringWij zijn de absolute specialist in autoverzekeringen.

Vergelijk nu zelf de goedkoopste premie voor uw nieuwe autoverzekering.

Autoverzekeringen Informatie aanvragen?

Klik hier

Autoverzekeringen Advies nodig?

Goedkoop verzekeren!

(c) Copyright 2005 - 2018, www.autoverzekeringscentrum.nl - Alle rechten voorbehouden.