Autoverzekering premie


U kunt de autoverzekering premie op verschillende manieren betalen. Zo kunt u bijvoorbeeld per maand betalen. U dient er dan wel rekening mee te houden dat als u de autoverzekering premie per maand betaald dit moet gebeuren via een automatische incasso. Wij proberen de autoverzekering eenmalig te incasseren. Als dat niet lukt krijgt u van ons een acceptgiro. Het is natuurlijk ook mogelijk om op een andere manier te betalen.

Een andere oplossing is om gewoon de premie per jaar te betalen. U kunt dit door middel van een acceptgiro of door een automatische incasso. Als u besluit halverwege uw verzekeringsjaar de premie anders te willen betalen dan kan dat altijd. U kunt deze wijziging via de email of telefonisch doorgeven. Onze medewerkers zullen er alles aan doen om uw vragen of wijzigingen zo goed mogelijk te behandelen.

Als u de autoverzekering premie per kwartaal wilt betalen fan gebeurt dit net als bij de maandelijkse betalingen via een automatische incasso. De autoverzekeraars willen de maand en kwartaal betaling graag zelf incasseren. Mocht u halverwege de maand een autoverzekering af sluiten, dan dient u altijd rekening te houden met het volgende. Vanwege de prolongatie van de verzekeraars is het niet mogelijk om voor bijvoorbeeld de resterende twee weken te incasseren. Wat doet de autoverzekeraar dan, deze rekent de autoverzekering premie uit tot en met de volgende prolongatie. Dit kan bijvoorbeeld de volgende maand zijn of tot bijvoorbeeld het volgende kwartaal.

Wanneer u de autoverzekering premie gaat betalen, en zeker voor het eerst dient u altijd rekening te houden met bijkomende kosten. Deze kosten zijn vaak de assurantiebelasting en de polis opmaak kosten. Deze kunnen per verzekeraar enorm verschil;en. Soms betaald u 4,50 aan opmaak kosten, in de meeste gevallen betaald u 8,50 voor het opmaken van de polis. Daarnaast wordt er altijd assurantiebelasting gerekend over uw autoverzekering premie en aanvullende verzekeringen. Deze assurantiebelasting is altijd een vast percentage.

Als u de jaarpremies een te groot bedrag vind kunt u het beste een keuze maken om de autoverzekeringpremie op een andere manier te betalen. Via een maandelijkse betaling word het voor de meeste Nederlanders een stuk makkelijker. Zeker omdat een autoverzekering premie vaak in de grote bedragen kan lopen. Het is voor dan een stuk makkelijker.

Helaas hebben wij ook wel klanten gehad die niet op tijd de premie betaalde. Na 3 of 4 pogingen hebben wij dan moeten besluiten om de verzekering te royeren wegens wanbetaling. Als u de premie niet kan betalen is het verstandiger om contact met ons op te nemen. Wij kunnen samen met u op zoek gaan naar een oplossing. Wanneer de verzekeraar uw verzekering heeft geroyeerd wegens wanbetaling, heeft dit zeker gevolgen. De verzekeraar zal u waarschijnlijk vermelden in het cis. Als u ergens anders een verzekering wilt aangaan kan dit waarschijnlijk op basis van een voorruit betaalde autoverzekering premie.

Omdat de autoverzekering premie vaak over grote bedragen gaan, is een vooruitbetaalde jaarpremie vaak moeilijk voor een klant. Daarom benadrukken wij nogmaals als u niet instaat bent om de premie te betalen neem dan contact met ons op . wij kunnen dan samen met u zoeken naar een oplossing.

Bereken nu direct de premie voor uw autoverzekeringWij zijn de absolute specialist in autoverzekeringen.

Vergelijk nu zelf de goedkoopste premie voor uw nieuwe autoverzekering.

Autoverzekeringen Informatie aanvragen?

Klik hier

Autoverzekeringen Advies nodig?

Goedkoop verzekeren!

(c) Copyright 2005 - 2018, www.autoverzekeringscentrum.nl - Alle rechten voorbehouden.