Autoverzekering offerte


Wilt u graag van ons een autoverzekering offerte ontvangen dan kan dat, zodra u alle gegevens ingevoerd heeft komt u in onze berekeningsoftware. Hierin kunt u een keuze maken van welke autoverzekeraar u een offerte zou willen ontvangen. Vervolgens dient u nog een keuze te maken of u aanvullende verzekeringen wenst. Als dat niet het geval is komt u uiteindelijk in het scherm terecht waar u de autoverzekering direct of een offerte kunt opvragen.

In onze autoverzekering offerte staan alle voorwaarden vermeld van de desbetreffende autoverzekeraar. Zo staan alle kosten vermeld. Bovendien kunt u het eigen risico ook achterhalen. In sommige gevallen kunnen bepaalde producten een afwijkend eigen risico hebben. Als u gebruik wilt maken van onze autoverzekering offerte dan kunt u deze getekend naar ons op sturen. Het is natuurlijk ook mogelijk om de offerte naar ons te faxen. Zodra wij de gegevens van u hebben ontvangen zullen wij deze direct in behandeling nemen.

De autoverzekering offerte is altijd 2 weken geldig. Omdat de verzekeringsmarkt altijd in beweging is kunnen wij daarom geen offerte uitbrengen die langer geldig is. Als u gebruik gemaakt heeft van een offerte maar de verzekering gaat pas over een half jaar in. Moet u er rekening houden dat de verzekeraar altijd de mogelijkheid heeft om de premie en bloc te verhogen. Dit houdt in dat de offerte die u getekend heeft automatisch mee stijgt in de premie. Mocht de premie op ingangsdatum lager zijn dat krijgt u uiteraard een lagere premie aangeboden.

Mocht u na het opvragen van een autoverzekering offerte nog aanvullende vragen hebben dan kunt u het beste deze telefonisch aan ons vragen of anders via de email, onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag van 9 uur tot 5 uur te bereiken. Via de email zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen in de 7 te bereiken. Wij trachten uw vragen binnen 24 uur te behandelen.

Wilt u gebruik maken van de goedkoopste autoverzekering, dan kunt u het beste gebruik maken van onze mogelijkheid om eerst een autoverzekering offerte aan te vragen. Hier in kunt u op uw gemak bekijken welke polisvoorwaarden van toepassing zijn. Tevens worden hier heel duidelijk vermeld welke kosten in rekening gebracht worden. Daarnaast vind u ook hoelang uw verzekeringstermijn is. Als u aanvullende vragen krijgt over bijvoorbeeld de opzegtermijn van uw verzekering. Deze vind u als het goed is in uw autoverzekering offerte

Bereken nu direct de premie voor uw autoverzekeringWij zijn de absolute specialist in autoverzekeringen.

Vergelijk nu zelf de goedkoopste premie voor uw nieuwe autoverzekering.

Autoverzekeringen Informatie aanvragen?

Klik hier

Autoverzekeringen Advies nodig?

Goedkoop verzekeren!

(c) Copyright 2005 - 2018, www.autoverzekeringscentrum.nl - Alle rechten voorbehouden.